Studentët e përgatitur në Wiseword Kosova mahnitin universitet botërore

Studentët e përgatitur në Wiseword Kosova mahnitin universitet botërore

Interesimi për studime jashtë vendit nga të rinjtë kosovar është duke u shtuar – nga dita në ditë. Këta të fundit, jo vetëm se po interesohen për studime jashtë vendit, por edhe shfaqin performancë të shkëlqyeshme në aplikime dhe pastaj studime të mëtutjeshme në shumë universitete botërore.

Kjo, si rezultat se të gjitha informacionet dhe asistenca mbi studime jashtë vendit, bursa ndërkombëtare, shkolla verore, programe studimi, trajnime përgatitore, universitete, kolegje e politika shtetërore të studimit, të rinjtë kosovar i kanë në pëllëmbë të dorës.

Përmes asistencës profesionale të WiseWord Kosova, brenda vetëm pak muajsh, dhjetëra studentë kanë arritur të fitojnë titujt bursistë dhe studentë internacionalë. Përmes partnerëve ndërkombëtar anë e mbanë botës (1400+), WiseWord Kosova për herë të parë ka sjellur mundësitë e jashtëzakonshme për të rinjtë kosovar, duke i drejtuar dhe asistuar për të qenë pjesë e një sistemi edukimi efikas e po ashtu për gjetjen e programeve e universiteteve të duhura.

Tashmë WiseWord Kosova ka sjellur edhe risinë më të re në rrjetin e edukimit duke krijuar partneritet me SI-UK si njëri ndër agjencionet më të fuqishme ndërkombëtare mbi këshillimin dhe asistimin e të rinjve për studime në gjithë Mbretërinë e Bashkuar.

E veçanta nga e gjithë puna e zhvilluar nga WiseWord Kosova dhe të rinjtë e interesuar për studime jashtë vendit, është se këta të fundit nuk kufizohen tek shfaqja e performancës së tyre të shkëlqyer vetëm tek një universitet. Përkundrazi, këta të rinjë po pranohen në 5+ universitete botërore brenda një afati të vetëm.

Në mes shumë të rinjve që përmes asistencës së WiseWord Kosova po mahnitin universitetet botërore, janë: Hana Shala – University of Europe for Applied Sciences- Gjermani; Kristina Kuka – Queen Mary London University – Angli; Endrit Feta – Loughborough University – Angli; Agnesa Zeka, Amela Kelmendi, Blenda Drenovci, Argjend Haxhijaj, Bora Vinca, Breror Rexha, Elion Sahiti, Egzona Gashi, Era Kelmendi, Era Fazliu, Endri Maloku, Eron Imeri, Jehona Morina, Jon Kryeziu, Florent Veselaj, Mert Sylqiq, Rinesa Vokrri, Tringa Qoqaj, Valentina Cacaj, Shpat Lleshi, Viola Maksuti – Kings Education – Angli dhe shumë të tjerë.

Shumë nxënës, po përgatiten me sukses në WWK, në testet standarde të nevojshme për studimet jashtë vendit, siç janë Erin Hasani 1340/SAT (ASK-student), Ledion Hoti 114/TOEFL (DON BOSKO – student), Guri Morina 1180/SAT (ASK-student) në mesin e shumë të tjerëve.

Përmes asistencës dhe gatishmërisë së WWK dhe partneritetit me mijëra universitete botërore, të rinjtë kosovar mund të arrijnë çdo destinacion të botës dhe të përfitojnë nga mijra programe të shkëlqyeshme studimore.

Gjithçka që kërkohet të ndërmerrni si të interesuar, është të caktoni konsultë e cila ofrohet falas dhe të bëni ëndrrën tuaj realitet.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

APPLY FOR STUDIES IN UK
WIN FREE
APPLY TO STUDY IN UK 
WIN FOR FREE