Koha për edukimin është tani!

WISEWORD courses është partneri juaj për tu bërë student ideal. Një qendër ekselence përgatitore për të gjitha llojet e provimeve të detyrueshme për të studiuar jashtë vendit. Me një staf akademik profesionist ofrojmë kurset e SAT, Toefl, Ielts, TestDaf, PSI skills for English, Test AS, Gjermanisht. Kurrikula ndërkombëtare e mësimdhënies, ambient modern dhe staf i përkushtuar për të jutifikuar besimin tuaj. Koha për edukimin është tani!

Kurse akademike

Rruga për të studiuar jashtë vendit nis nga një përgatije e mirë akademike. Ju duhet të bëni trainimin e duhur për të marrë dijet e nevojshme që do tju mundësojnë tia dilni me sukses në çdo universitet të botës. Ne ju oforjmë atë për të cilën keni nevojë:

 • Kurs Toefl;
 • Kurs IELTS;
 • Kurs SAT;
 • Kurs PSI skills for English;
 • Kurs për TestDAF;
 • Kurs për ÖSD.

Anglisht

Kur të mendoni për të studiuar jashtë vendit ccdo gjuhë e huaj duhet të jetë e mbrojtur në nivelin e caktuar nga shkolla. E nëse zgjedhja juaj është anglishtja atëherë duhet të përgatiteni për njërin nga këto provime:

 • Kurse për çdo nivel;
 • Kurse individuale;
 • Kurse grupor.

Gjithashtu në ofrojmë kurse përgatitore për çdo nivel të anglishtes në mënyrë që të arrini në kohën e duhur kriterin që përcakton shkolla.

Gjermanisht

A e dini se me gjuhën gjermane ju mund të studioni në qindra universitete në Gjermani, Austri, Zvicër, Hungari etj. Ne jemi këtu për tju ofruar përgatitjen e specializuar për mësimin e gjermanishtes.

 • Kurse për çdo nivel;
 • Kurse individuale;
 • Kurse grupor.

Formular Aplikimi

  APPLY FOR STUDIES IN UK
  WIN FREE
  APPLY TO STUDY IN UK 
  WIN FOR FREE