Më e mira për çdo student është motoja jonë!

WISE EVENTS, është krijuar për të ofruar një shërbim elitar të panaireve të edukimit. Stafi me një eksperiencë të gjatë në fushën e organizimit të eventeve ka realizuar me sukses panaire, seminare, intervista televizive dhe aktivitete publike në Shqipëri, Kosovë dhe rajon. Shërbimi profesional ka bërë që në çdo panair të bashkohen me qindra shkolla dhe universitete nga e gjithë bota. Besimi i tyre dhe përgjegjësia për të ofruar më të mirën për çdo student është motoja jonë!

Panairet tona

Së shpejti në Prishtinë do të vijnë panairet me përfaqësuesit e shkollave dhe universiteteve më të mira në botë. Do jemi gjithmonë pranë jush për të sjellë cilësin më të mirë të edukimit.

Seminare

APPLY FOR STUDIES IN UK
WIN FREE
APPLY TO STUDY IN UK 
WIN FOR FREE