Programet

Ekip shumë i kualifikuar dhe tërësisht i përkushtuar për të siguruar një informacion të saktë mbi vizat dhe shërbimin e aplikimit për studentët, turistët dhe korporatat. Ne jemi krenarë që sot jemi zgjedhja e parë për çdo student që dëshiron një aplikim të suksesshëm për vizë. WISE Visa është një nga agjencitë kryesore të vizave për studime dhe tashmë partneri më i besueshëm për vizat turistike si edhe ato të biznesit. Stafi ynë i trajnuar posaçërisht për proceset më delikate të aplikimit është garancia jonë.

Student

Vizat studentore është e detyrueshme për ccdo student që dëshiron të ndjekë një program akademik në një vend të huaj. Vizat studentore mund të jenë:

 • Vizë për kurs gjuhe;
 • Vizë për shkollë verore;
 • Vizë për gjimnaz ose kolegj;
 • Vizë për studime Bachelor në universitet;
 • Vizë për studime Master në universitet.

Turist

Vizat turistike janë të domosdoshme për shtetasit e Kosovës nëse duhet të hyjnë ose qëndrojnë në zonën shengen, në SHBA apo vende të tjera me të cilat Kosova nuk ka liberalizim vizash. Vizat turistike janë edhe për ata prindër që dëshirojnë të udhëtojnë për të vizituar fëmijët e tyre aty ku ata janë duke studiuar. Eksperienca jonë në këtë fushë është garancia për një proces pozitiv në aplikimin për vizë.

Biznes

Udhëtimet për arsye biznesi janë një tjetër kategori që kanë nevojë për konsulencë në aplikimin për vizë. Ne e dimë cilat janë dokumentet që duhen, mënyra sib ëhet aplikimi për të siguruar marrjen e vizës për ccdo person që dëshiron të udhëtojë për binzes.

Vendet

Gjermania
SHBA
Hollanda
Belgjika
Italia
Mbretëria e Bashkuar
Kanada
Zvicra
Australi
Suedi
Norvegjia

Formular Aplikimi

  APPLY FOR STUDIES IN UK
  WIN FREE
  APPLY TO STUDY IN UK 
  WIN FOR FREE